• Новинка
Машина ламинатор за A3/A4/A6, термална машина за ламиниране и за полза на училището домашен офис с 50 торби, хартиени кърпи за ръце машинка за подстригване и ъглови окру?

Машина ламинатор за A3/A4/A6, термална машина за ламиниране и за полза на училището домашен офис с 50 торби, хартиени кърпи за

Buyers rating:
BGN 46.80

Налично

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други. . ✔【СЪВМЕСТИМОСТ ЗА ПО-РАЗЛИЧНИ ТОРБИ с РАЗМЕР】 : Тази машина ламинатор е съвместима с торби за ламиниране от размера на визитка до размера на хартията A3,може да се похвали с бързо прогревом и бърза скорост на ламиниране, за да се повиши ефективността си и да се защити и да запазите вашите важни документи, като например карти, презентационни материали и снимки, подходящ за домашно, офис и училищна употреба.Моля ,обърнете внимание : Ние имаме няколко стоки в склад, ще получите тази машина в продължение на 2-5 дни!. _BOS_【5 в 1 ламинаторная машина И без шум】 : включително ъглов округлитель и машинка за хартия, с три различни модели и 50 торби(за 25 A4, 25 A6)) е наскоро обновен ламинаторная машина със скорост 250 мм/мин система за ламиниране.Освен това, дизайнът му с двойна ролка осигурява по-гладко и по-бързо ламиниране, така че при ламинировании хартия ще ниско ниво на шум, което ще създаде за нас е по-тиха среда. ✔【БУТОН ABS ПОСТАВЕНА И НЯМА задръствания с ХАРТИЯ】 : Целият процес на ламиниране лесен за работа, можете да видите съответния видео на страницата на изображения.Ако хартията или пакети остана в случай, щракнете върху КОРЕМА и извадете остана на хартия или на пакети от ламинатор, на ХАРТИЯ, да ИЗЛЕЗЕ с ЕДНО ДОКОСВАНЕ И няма да се отрази на вашата машина. ✔【3 В 1 ТРИМЕР ЗА ХАРТИЯ И РЯЗАНЕ на КРАСОТАТА】 : Благодарение на трите различни модели на рязане, директен, перфорирани, както и вълна, ламинатор, вградена в остър и сигурен ротационен тример за хартия, точни линии на мрежата и подвижна метална пръчка за лесно рязане.Той също така идва с ъглова округлителем, можете лесно да получите красиви заоблени ъгли, особено подходящ за снимка и т.н.Просто и практично. ✔【КОНТРОЛ на ТЕМПЕРАТУРАТА ЗА ЗАЩИТА на ВАШИЯ MACHHINE】 : Вградена 2-роликовую система за отопление(поддържа както топло, така и студено ламиниране), ламиниращо няма да бъде твърде горещо с интелигентна система за контрол на температурата, която ще бъде по-безопасно за защита на вашата машина и ще го направи по-продължително.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират