• Новинка
LUYANhapy9 USB 3.0 адаптер,2 бр. Висока скорост на мъже и жени Type-C към USB OTG конвертор за флаш памет Мишката за система Android, GPS, PDA, OTG устройства, цифрови фотоапарати и т.н. Един ?

LUYANhapy9 USB 3.0 адаптер,2 бр. Висока скорост на мъже и жени Type-C към USB OTG конвертор за флаш памет Мишката за система Android,

Buyers rating:
BGN 20.72

Налично

✔【Лесен】идеален за носене.Не е нужно да инсталирате драйвер, просто поставете кола с USB порт, и тя е лесна за използване.Той ультракомпактен и може да се използва без отблясъци, дори и ако двете устройства са включени рамо до рамо. ✔【Здрав 】 : като се има Предвид, че често отключаете адаптер от USB-порт и кука го, нашият адаптер тип c използва материал ABS, модерен и здрав, лесно рассеивающий топлина. ✔【Универсална съвместимост】може да се използва за връзка с USB-карам, четец на media reader, клавиатура, мишка и други USB устройства.Той е съвместим със системата Андроид, система за GPS, PDA, устройства OTG, цифрова камера и др ✔【Удобство】Мини, синхронизация на данни, щепсела и да играе, лесен за употреба. ✔【Customer First】Ние се стремим към клиента опит, качество на продукта и най-креативному дизайн.Ако имате някакви въпроси, ние ще осигурим 24-часово онлайн поддръжка.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират